Pàgina d'inici > Noticies

XIV Concurs bíblic per a universitaris

Des de fa 14 anys, es promou un concurs amb la voluntat d’ajudar els universitaris a descobrir i a enamorar-se de la font de vida que es troba a la Bíblia Sota el lema “I vosaltres qui dieu que sóc jo?” s’engega el XIV Concurs bíblic de Catalunya per a estudiants universitaris, a càrrec del [...]

Des de fa 14 anys, es promou un concurs amb la voluntat d’ajudar els universitaris a descobrir i a enamorar-se de la font de vida que es troba a la Bíblia

Sota el lema “I vosaltres qui dieu que sóc jo?” s’engega el XIV Concurs bíblic de Catalunya per a estudiants universitaris, a càrrec del SAFOR UAB (Servei d’Assistència i Formació Religiosa de la Universitat Autònoma de Barcelona).

Els treballs, d’un mínim de 15 pàgines, han de tenir forma d’assaig i tractar de la temàtica “I vosaltres qui dieu que sóc jo?”.  Si és adient, també es poden analitzar gestos i històries actuals de la literatura, periodisme, cinema, música o televisió des de l’àmbit universitari que hom cursa en el qual podem trobar arrels en la tradició cristiana i també des de la fonamentació teòrica d’experiències de voluntariat o d’acció als altres. Es valorarà, sobretot, l’originalitat i l’aplicació de la proposta a la cultura actual.

Qui pot participar?

Per poder presentar-se al concurs, és necessari ser universitari de qualsevol cicle. Això sí, aquells estudiants de teologia o ciències religioses tindran un tractament específic ja que no participaran dels premis ordinaris, sinó d’un accèssit.

Els treballs poden ser individuals o en grups de com a màxim 5 persones. La preinscripció s’ha de fer per correu electrònic i el termini de presentació de l’assaig serà fins al 5 de maig del 2014.

Premis

El primer premi s’emportarà una dotació econòmica de 1000 euros; el segon, de 550€; el tercer, de 450€; i l’accèssit de 250€.

T'interessarà ...