Pàgina d'inici > Noticies

“Vosaltres sou els meus amics”

El bisbe Sebastià Taltavull es presenta com a president del SIC als catequistes a través de la revista Catequesi El passat mes d’abril, el bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Sebastià Taltavull, va ser nomenat president del Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya (SIC). Uns mesos després de la seva elecció, el bisbe Taltavull es presenta [...]

El bisbe Sebastià Taltavull es presenta com a president del SIC als catequistes a través de la revista Catequesi

El passat mes d’abril, el bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Sebastià Taltavull, va ser nomenat president del Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya (SIC). Uns mesos després de la seva elecció, el bisbe Taltavull es presenta com a president d’aquesta entitat en la revista Catequesi amb l’article ‘Vosaltres sou els meus amics’.

Contingut de l’article

“Vull agrair l’exquisida acollida que he rebut per part de tots i posar-me a la vostra disposició, tot demanant-vos que junts treballem en equip, estimats catequistes, cadascú des del seu lloc i compartint la joia de creure en Jesucrist i l’entusiasme de comunicar-lo a tanta gent que ho espera i ho necessita”. Així comença aquest article, que destaca la importància de la catequesi per al bisbe Taltavull: “La catequesi és un ministeri pastoral d’entre els més importants en l’Església, i bé s’ho val que ens hi entreguem amb il·lusió i generosa dedicació. (…) Tots estem cridats a posar-hi el nostre granet d’arena i animar persones a decidir-se a fer aquest voluntariat tan valuós i necessari en l’Església que és «ser catequista»”.

Parlant sobre la nova etapa que s’ha obert a l’Església, Mons. Taltavull dedica unes paraules al Papa Francesc: “Estem molt contents i animats amb aquest papa, el seu tarannà franciscà està generant molta confiança i es respira un nou clima de senzillesa i proximitat”.

T'interessarà ...