Pàgina d'inici > Noticies > Mans Unides

Viu el concert benèfic de Mans Unides

Serà el pròxim 10 de juny a les 20.00 h al Monestir de Pedralbes i cada entrada contribuirà amb el programa d’educació a distància “Maestro en casa”

Mans Unides organitza un concert benèfic de la Coral Sant Ignasi per recaptar fons per un projectiu educatiu a Hondures, que té l’objectiu d’implantar un programa d’educació a distància a 4 Departaments del país. La cita? El 10 de juny del 2018, a les 20:00 h a un lloc emblemàtic com és el Monestir de Pedralbes.

Col·labora

Cada entrada pel concert, que té un cost de 12 €, contribuirà al desenvolupament integral de les comunitats rurals en extrema pobresa mitjançant el reforçament del programa d’educació a distància “Maestro en casa”, que inclou també l’orientació a les seves famílies i la formació i suport als facilitadors del programa. Els interessats poden comprar la seva entrada a ticketea.

El concert

La Coral Sant Ignasi actuarà sota la direcció d’Eulàlia Benito. Daniel Parache s’encarregarà del piano i l’orgue. Un concert que conduiran les dues sopranos Dolors Álvarez i Alícia Vicens, juntament amb la resta dels components de la coral.

Un repertori repartit en tres blocs

Al primer bloc s’interpretaran peces populars de la música mundial. Sud-àfrica, l’Amazones i Catalunya són alguns d’aquests indrets. Es tocarà la coneguda i estimada peça de ‘El Cant dels Ocells’.

Al segon bloc la màgia de la música i el sentiment de la poesia s’uniran per fer gaudir al públic de cançons tan entranyables com L’Empordà, de Joan Maragall i Enric Morera.

Al tercer bloc es viurà la unió entre sarsuela i òpera. Obres mítiques com el Va Pensiero de Giuseppe Verdi  acompanyaran la nit.

La història de la Coral Sant Ignasi

L’any que Adolfo Romagosa i Carmen Torralvavan fundar la coral. Una coral fruit de la reivindicació constant de diverses veus reclamant la formació d’un grup coral al voltant d’un nombrós col·lectiu com era, i és, el del col·legi. Poden formar-hi part: alumnes, exalumnes, pares i professors. Joan TortMaria Teresa Figa, cantaires de l’Orfeó Català aleshores, van fer néixer la forma definitiva de la Coral Sant Ignasi tal com es coneix avui.

T'interessarà ...