Visita Pastoral a l’arxiprestat de Badalona Sud

Durant aquesta Quaresma i Pasqua hem tingut l’oportunitat , a través de la Vista Pastoral de fer una revisió de la vida pastoral del nostre arxiprestat. Les diverses trobades del nostre arxiprest a tos els consells i àmbits pastorals del nostre arxiprestat, i la visita del vicari episcopal a les parròquies han fet més visible [...]

Durant aquesta Quaresma i Pasqua hem tingut l’oportunitat , a través de la Vista Pastoral de fer una revisió de la vida pastoral del nostre arxiprestat. Les diverses trobades del nostre arxiprest a tos els consells i àmbits pastorals del nostre arxiprestat, i la visita del vicari episcopal a les parròquies han fet més visible el treball i la pastoral de conjunt.

Hem anat valorant l’aplicació del pla pastoral 2009-2011 i la revitalització de les nostres comunitats. A més a més hem tingut la trobada dels Consells d’Economia el dijous 31 de març a la Mare de Déu de la Salut. També la visita del Delegat d’Economia i Patrimoni de l’Arquebisbat a les parròquies durant el més d’abril.

El 7 de maig a la Mare de Déu de la Salut hi hagué la trobada de religiosos i religioses amb el Sr. Cardenal i el 18 de maig amb els preveres, ambdues a la Mare de Déu de la Salut.

Com a culminació d’aquesta trobada entre l’església del nostre arxiprestat i el seu bisbe i pastor tingué lloc la trobada dels Consells Parroquials, amb el Cardenal, el diumenge 22 de maig a les 17 a la parròquia de Sant Antoni de Llefià. Tot seguit, el Cardenal presidí l’Eucaristia i compartírem, sobres les set del vespre, una trobada festiva per celebrar plegats la Visita Pastoral i els 50 any de la parròquia de Sant Antoni de Pàdua. Tot plegat ens ha ajudat a revifar les nostres comunitats i la pastoral arxiprestal.

Mn. Josep Lluís Calvís i Comangés, arxiprest de Badalona Sud – Sant Adrià

T'interessarà ...

17 Maig, 2019
La germana teresiana guardonada per la seva trajectòria, aplicant el personalisme de Mounier vinculat amb Santa Teresa en totes les etapes de la seva vida