Pàgina d'inici > Noticies

Visita infantil per Nadal a la Sagrada Família

Amb el nom ‘Ha passat un àngel’, la Basílica proposa una activitat en família per aquest mes de desembre Ja arriben les festes de Nadal, uns dies per passar i celebrar-ho amb la família, i, coincidint amb aquestes dates tan assenyalades, la Sagrada Família proposa ‘Ha passat un àngel’, una visita infantil dinamitzada i un […]

Amb el nom ‘Ha passat un àngel’, la Basílica proposa una activitat en família per aquest mes de desembre

Ja arriben les festes de Nadal, uns dies per passar i celebrar-ho amb la família, i, coincidint amb aquestes dates tan assenyalades, la Sagrada Família proposa ‘Ha passat un àngel’, una visita infantil dinamitzada i un taller, adreçats a infants de 4 a 8 anys, per tal de descobrir la Basílica, conèixer-la, comprendre-la i gaudir-la.

El recorregut de la visita transcorre per l’interior de la Sagrada Família, on es desvetlla la força de la llum i les formes, i continua a la Façana del Naixement, on uns singulars personatges, els àngels, guiaran els infants per descobrir el missatge d’alegria i joia pel naixement de Jesús que la façana comparteix amb tothom que l’admira. Per últim, els nens construiran un element que els permetrà endur-se un bocí de la Sagrada Família i el desig de Bon Nadal a casa seva.

Informació i horaris

El Taller ‘Ha passat un àngel’ tindrà lloc el 6, 7, 14, 15, 21 i 22 de desembre amb tres sessions diferents d’una hora de durada: a les 10.30h, a les 11.30h i a les 12.30h. El preu és de 3,50 euros per persona i, en tot cas, un adult sempre haurà d’acompanyar l’infant durant l’activitat. Això sí, és imprescindible reserva prèvia ja que l’aforament és limitat en cada sessió. Les reserves es poden fer mitjançant correu electrònic o trucant al 93 457 22 84.

T'interessarà ...