Visita el pessebre de Gaudí

La Sagrada Família organitza el taller “A la Sagrada Família ara ve Nadal” per a descobrir com s'encarna el naixement de Jesús al temple

“Aquest Nadal, fes Sagrada Família”, així s’anomena la campanya de Nadal que ha engegat la basílica un any més, la qual com el Nadal passat, ha preparat una activitat dins el temple d’Antoni Gaudí per a les famílies que el vulguin conèixer.

Visita i activitat

Aquest pont s’inicia el taller “A la Sagrada Família ara ve Nadal”, que compta ambdiverses sessions on nens i adults podran fer una visita guiada i gaudir de l’art arquitectònic de les dues façanes i de les naus interiors.

L’activitat pretén explicar i  deixar al descobert el pessebre monumental que conté la basílica, així com, altres elements que poden passar desapercebuts a primera vista, com un arbre singular i molts altres detalls nadalencs presents a l‘obra magna de Gaudí. Per acabar els petits de la família participaran d’una activitat plàstica al singular edifici de les escoles.

Programa i reserva

L’activitat, que té un preu de quatre euros per persona, tindrà lloc tots els caps de setmana del 5 de desembre al 3 de gener i els dies 7, 8, 28, 29 i 30 de desembre, en sessions matinals a partir de les 11.00 h. Cada visita tindrà una durada d’una hora, incloent-hi l’activitat plàstica. Tot aquell interessat a descobrir aquest pessebre nadalenc pot reservar a la pàgina web taller@sagradafamilia.org.

 

T'interessarà ...