Pàgina d'inici > Noticies

Visita de l’Arquebisbe de l'església Ortodoxa de Lituània

El dijous, 20 de gener de 2011, el Sr. Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, va rebre la visita de Mons. Innocenti, Arquebisbe de l’església Ortodoxa de Lituània, responsable de l’àmbit europeu occidental. Aquesta visita s’emmarca en les activitats i contactes que el  Sr. Cardenal ha mantingut durant la Setmana de Pregària per [...]

El dijous, 20 de gener de 2011, el Sr. Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, va rebre la visita de Mons. Innocenti, Arquebisbe de l’església Ortodoxa de Lituània, responsable de l’àmbit europeu occidental. Aquesta visita s’emmarca en les activitats i contactes que el  Sr. Cardenal ha mantingut durant la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians.

El Sr. Cardenal s’interessa per la situació en la que viu l’església Ortodoxa en el marc de les actuals circumstàncies de Lituània i per la seva banda Mons. Innocenti felicità al Sr. Cardenal per la recent visita del Sant Pare Benet XVI a Barcelona. Ambdós prelats mostraren el desig de que el diàleg ecumènic continuï i doni fruits de germanor.  

T'interessarà ...