Pàgina d'inici > Noticies

Visita de la Mare General de les Auxiliars parroquials de Crist Sacerdot

El cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona, ha rebut, el dimecres 23 de maig, la visita de la mare general de les Auxiliars parroquials de Crist Sacerdot , que tenen cura de la S.E. Catedral. La M. Anunciación Elgarresa, superiora general, ha vingut acompanyada de la M. Mª del Pilar García, vicaria general, així com de la M. Antonia, superiora de la comunitat catedralícia. [...]

El cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona, ha rebut, el dimecres 23 de maig, la visita de la mare general de les Auxiliars parroquials de Crist Sacerdot , que tenen cura de la S.E. Catedral. La M. Anunciación Elgarresa, superiora general, ha vingut acompanyada de la M. Mª del Pilar García, vicaria general, així com de la M. Antonia, superiora de la comunitat catedralícia.

El Sr. Cardenal ha agraït a la Mare General la tasca, silent i activa, de les germanes que serveixen a la Catedral en l’atenció del culte. Les Auxiliars parroquials de Crist Sacerdot tenen cura de la sacrista de la Catedral i de l’atenció dels canonges i ministres que participen en les accions litúrgiques. Foren fundades pel P. José Pío Gurruchaga, que tingué la intuïció de fundar una congregació religiosa per ajudar els sacerdots en la tasca parroquial.

T'interessarà ...