Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Vespres del primer anunci a Santa Anna

El grup 'Vine i veuràs' organitza unes experiències per a conèixer l' Evangeli en comunitat des de la música i la representació teatral per a creients i no creients

Cants de Gospel ressonaven des de la parròquia Santa Anna, una crida a tots els que envoltaven la parròquia a una proposta per conèixer el primer anunci, per viure allò que diu Jesús, però, d’una manera diferent. Quan es parla del primer anunci, el que és pretén és “mostrar el missatge més fonamental del cristianisme -explica l’introductor d’aquesta proposta, Mn. Xavier Morlans- que amb Jesús de Natzaret Déu ens mostra la seva misericòrdia”.

Música, teatre i discurs

Amb la intenció de mostrar aquest “Jesús diferent”, Morlans i diversos membres del grup “Vine i veuràs” es van reunir als voltants de Santa Anna, convidant als que passaven a entrar a la parròquia per veure i viure una experiència del primer anunci, que va unir música, representació teatral i un discurs.

Després dels cants de la coral de góspel va fer-se silenci i, a continuació, un home vestit de Jesús de Natzaret va representar amb una dona vestida de samaritana la lectura de “l’Aigua viva”. Amb aquesta lectura, la intenció, explica Morlans, es donar a entendre com sed “insaciable” que tenim les persones que mai sembla satisfer-se pot trobar la plenitud en l’aigua de Jesús, la seva paraula.

“Escoltar l’Evangeli llegit amb amor té una força impactant”, diu el capellà, el qual amb aquestes experiències pretén que “les persones que no coneixen Crist, a través, de sentir i escoltar l’Evangeli puguin intuir la persona de Jesús”.

Seguidament a la representació, va tenir lloc un discurs on es feia una crida a aquest primer missatge que porta l’evangeli, que rau en l’aixopluc d’allò que demana Jesús, un monòleg que va donar lloc a reflexionar en les necessitats que les persones creuen tenir, a les que de vegades es dà massa importància.

Continuïtat

Aquesta vivència continua aquest dilluns 20 a les vuit del vespre, amb la sessió del “tapís de la misericòrdia” i dilluns vinent dia 30 “Jesús Truca a la porta”. Dues trobades més per entendre i entrar en aquest missatge d’una manera nova que també tindrà lloc a la parròquia Santa Anna.

T'interessarà ...