Pàgina d'inici > Noticies > Hospitalitat de Lourdes

Vè Torneig de futbol en marxa

L'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes convoca un nou torneig esportiu aquest maig al recinte esportiu de la Salle

L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes torna a desafiar els amants de l’esport a un nou torneig de futbol sala. Serà ja la cinquena edició que, com els darrers anys, s’organitzarà en les modalitats masculina, femenina, mixta i inclourà una de futbol set. La competició tindrà lloc al recinte esportiu de la Salle Bonanova, on a més dels jugadors, familiars i organitzadors assistirà el president de l’Hospitalitat, Aleix Canalís, que obrirà la jornada amb un discurs de benvinguda.

Competició i entreteniment

Els diferents equips es disputaran la victòria en dues fases; una durant el matí durant el qual es desenvoluparà una lligueta perquè competeixin els diferents equips entre ells, i ja a partir del migdia es donarà pas a les eliminatòries.

A més de les competicions esportives, hi haurà un sorteig per als participants i familiars així com un massatge per els jugadors que ho desitgin. Els pares podran portar els fills els quals comptaran amb tot un conjunt d’activitats infantils per entretenir-se.

Inscripció

Cada equip haurà d’afegir els noms i cognoms dels membres, sense un nombre limitat, i abonar 70€ (futbol sala) o 80€ (futbol set) per equip al número de compte 2100 0941 26 0200240400, posant com a concepte d’ingrés el nom d’equip que hagin triat els jugadors. El nombre de places és limitat. 

Per a accedir a més informació de la inscripció i veure alguns dels premis que se sortejaran, accedeix a la xarxa social del torneig.

 

T'interessarà ...