Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Uns pessebres molt vius

El Poble Espanyol rep la segona edició de la Mostra de Pessebres Vivents de Catalunya, amb una gran expectació després de l’èxit de l’any passat

La segona edició de la Mostra de Pessebres Vivents de Catalunya tindrà lloc al recinte de Montjuïc de Barcelona. Martorelles, Linyola, Breda, Sant Feliu de Llobregat, Sant Feliu del Racó i Jesús (Tortosa) seran els pessebres vivents convidats aquest any.   

Èxit en la primera edició, més i millor en la segona

Després de l’experiència positiva de la primera edició, el Poble Espanyol repeteix l’experiència nadalenca i la fa créixer. Entre les principals millores que hi haurà aquest any, destaca l’augment de la duració d’aquesta trobada: de quatre dies a sis (20, 21, 27 i 28 de desembre i 3 i 4 de gener).     

Per una altra banda, també cobra especial importància la presència de l’actor català Quim Masferrer el dissabte 20 de desembre, el qual inaugurarà la Mostra amb un divertit acte inaugural obert per a tothom. L’entrada durant aquests sis dies tindrà un preu d’uns 5 euros i serà de franc per a tots aquells infants que vagin disfressats de pastoret o de qualsevol altre personatge del pessebre.   

Un esdeveniment únic a Barcelona

La Mostra de Pessebres Vivents és tracta d’un acte cultural especial que vol acostar la tradició d’aquests pessebres animats a la societat barcelonina i a la catalana en general. Per mitjà d’agrupacions molt consolidades ofereixen l’oportunitat a grans i petits de gaudir d’un espectacle de gran originalitat: les escenes religioses més populars del pessebre, amb actors i actrius de carn i ossos que interpretaran personatges bíblics i antics artesans.

Aquestes escenes es repartiran al llarg de tot el recinte, de manera que els assistents podran apreciar-les mentre passegen tranquil·lament per carrers, places i carrerons decorats especialment per a l’ocasió. En definitiva, es tracta d’un espectacle proper, singular i apte per a tots els públics. 

T'interessarà ...