Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Unes jornades per a la misericòrdia i la família

La 51a edició de les Jornades de Pastoral de Castelldaura comptaran amb la presència del Bisbe Sebastià Taltavull i de Mons. Bassetti, vicepresident de la CE Italiana

Els propers 26 i 27 de gener tindrà lloc les 51a Edició de les Jornades de Qüestions Pastorals Castelldaura, a Premià de Dalt, organitzades pel Centre Sacerdotal Roselló.

Família i misericòrdia

Enguany, Any de la Misericòrdia, tres cites del Papa Francesc, extretes de la carta  Misericordiae Vultus, presenten el lema de les jornades: La Família, escola de misericòrdia. Les cites son: “Misericòrdia: és la paraula que revela el misteri de la Santíssima Trinitat”, “Misericòrdia: és l’acte últim i suprem amb el qual Déu ve al nostre encontre” i “ Misericòrdia: és llei fonamental que habita al cor de cada persona quan mira amb ulls sincers el germà que troba en el camí de la vida”.

Intervencions

Les Jornades comptaran amb la presència de Mons. Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona, amb la seva ponència “Francesc: el Papa seduït per la misericòrdia”, inaugurades amb la ponència del cardenal arquebisbe de Perugiia , Gualtiero Bassetti, vicepresident de la Conferència Episcopal Italiana.

Altres ponents que hi participaran són: Javier Cremades, rector del santuari de Torreciudad; Joan Costa, professor de la FTC. També hi haurà una taula rodona dedicada especialment a la situació dels refugiats amb participació de Juana Martín, coordinadora del Servei d’Ajuda als Refugiats de Càritas Barcelona; Adriana Blanco, delegada d’Ajuda a l’Església Necessitada a Catalunya i Joan Raventós, director del Comitè Català de l’Acnur.

Tríptic informatiu de les Jornades

T'interessarà ...