Pàgina d'inici > Noticies > Joventut

Una setmana per donar i per rebre

La Delegació de Joventut organitza la Setmana Solidària, cinc dies perquè els joves puguin fer un voluntariat de manera que descobreixin la felicitat que aporta ajudar als més necessitats

L’estiu ja és aquí i, els tres mesos que dura, donen per a molt. De cara a aquest període vacacional, la Delegació de Joventut ha organitzat la Setmana Solidària: cinc dies per fer un voluntariat que ajudi a les persones més necessitades. Gràcies a aquest, els joves podran descobrir com, dedicant part del seu temps lliure, els fa més feliços donar que rebre. Es tracta d’una experiència de fe i de creixement espiritual beneficiosa, no només pels que reben l’ajuda, sinó per als mateixos voluntaris.

Possibles escenaris

Les opcions són múltiples i variades. Des de menjadors socials fins a voluntariat amb gent gran o acompanyament de dones i infants. El Cottolengo, la Llar de Pau de les Filles de la caritat, la presó de WadRas amb els mercedaris, el menjador social Emmaús, l’Hospital infantil de Sant Joan de Déu, el centre d’acollida de sant Josep de la Muntanya i la residència de la Nativitat han estat els llocs que s’han triat per fer el voluntariat. Així finalitza una setmana solidària que posa ja rumb a la propera activitat de la Delegació de Joventut: el pelegrinatge al Camí de Santiago.

T'interessarà ...