Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Una missa per a la “Madre Latinoamericana”

La Basílica de Santa Maria del Mar reuneix a diverses persones procedents de Sud Amèrica per a celebrar la festivitat de la "Madre Latinoamericana"

La Federació d’Entitats Llatinoamericanes (Fedelantina), juntament amb diverses associacions nacionals d’EquadorColòmbia, Xile, Uruguai, Argentina, República Dominicana, i de diversos països del continent Sud Amèrica va assistir a la festa de la Madre Latinoamericana. Va tenir lloc a la l’església de Santa Maria del Mar, on va presidir la missa el rector de la basílica, Mn. Salvador Piè.


Pregàries i balls folklòrics

En el moment de la pregària dels fidels, un representant de cada país va sortir per demanar una petició cap a les mares de la seva terra d’origen, i per a totes les mares del món en general.

Una coral llatinoamericana va acompanyar en tot moment la celebració amb el ritme de la guitarra i panderetes. Els cants sud americans es van alternar amb cançons pròpies també de Catalunya.

D’altra banda, en el moment de les ofrenes es van oferir objectes tradicionals de cada un dels països llatins que hi havia representats. El plat final, va ser una representació de balls folklòrics propis, que els països de Veneçuela, Perú, Hondures i Colòmbia, van representar per a tots els assistents

T'interessarà ...