Una llum per als qui ningú veu

Els joves de l'arxidiòcesi i el bisbe Vadell preguen junts i reparteixen la llum de Betlem als sense sostre

En l’últim Estació d’Enllaç del 2017, més 50 joves de l’arxidiòcesi de Barcelona es van reunir a la capella del Palau Episcopal per pregar pels sense sostre i desitjar-se un bon Nadal i any nou. Entre cants, textos d’Isaïes i paraules van meditar, davant la presència de Jesús en el Santíssim Sagrament, sobre el misteri d’un Déu que ha vingut a il·luminar el món, i demana ser llum uns per als altres. El bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Antoni Vadell, els va rebre i els va acompanyar en la pregària de Nadal. Allà, els hi va explicar el significat de la protagonista de la nit; la llum de Betlem. Un llum pressentida per uns pastors que la van seguir fins a arribar a Betlem, en un pessebre on van trobar el Nen Jesús, la Verge Maria i Josep. Aquests pastors, que van veure el Crist a través dels ulls del Nen, van començar a anunciar a tothom que havia passat.

El fet que avui estiguem aquí i agafem una llumeta de Betlem, ho podem fer sentint aquesta escalfor, aquesta veu de Déu que està dins nostre i compartir-la amb altres, amb persones que estan al ras, com els pastors. Per descobrir en ells que el Senyor també hi és. Potser avui ens trobem a persones que avui ningú els ha mirat els ulls“, va compartir el bisbe Vadell amb tots els joves.

 

T'interessarà ...

17 Maig, 2019
La germana teresiana guardonada per la seva trajectòria, aplicant el personalisme de Mounier vinculat amb Santa Teresa en totes les etapes de la seva vida