Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Una llum pel record dels que mai s'obliden

El Cardenal Sistach va presidir una eucaristia davant de més de 2.000 persones en el memorial religiós que Serveis Funeraris de Barcelona -Grup Mémora- va organitzar a la Basílica de Santa Maria del Mar

Més de 2.000 persones es van aplegar ahir al vespre al memorial religiós que Serveis Funeraris de Barcelona -Grup Mémora- va organitzar a la Basílica de Santa Maria del Mar.

La missa va ser oficiada pel Monsenyor Lluís Martinez i Sistach, Cardenal Arquebisbe de Barcelona; el rector de la Basílica de Santa Maria del Mar, mossèn Salvador Pié i altres diaques i sacerdots que habitualment oficien als tanatoris de la ciutat de Barcelona. El grup Music and Sons va interpretar la “Little Jazz Mass” de B. Chilcott junt amb un cor de veus que van acompanyar la litúrgia.

Difunts en el record

Serveis Funeraris de Barcelona–Grup Mémora organitza aquest acte en memòria de totes aquelles persones que ens han deixat en el decurs del segon semestre del 2014. Aquesta ha estat la catorzena edició de la Missa Funeral i la setena vegada que s’ha celebrat a la Basílica de Santa Maria del Mar. 

Degut a l’èxit de convocatòria i assistència l’acte s’ha de dividir en dos memorials, al mes de desembre es va celebrar el corresponent als difunts del primer semestre de l’any i al que hi van assistit més de 2.000 persones i al febrer s’organitza el corresponent als difunts del segon semestre de l’any. 

Un dels moments més especials es va produir en el moment de l’oració, just quan tots els presents van encendre una petita llum en record de les persones estimades, que va mantenir latent el seu record en el cor de tots ells. 

T'interessarà ...