Pàgina d'inici > Noticies

Una llum en la nit

Entre 50 i 60 joves van convidar a la gent de la Rambla a trobar-se amb Jesús Tal com l’estrella de Betlem va guiar els reis cap a Jesús, els joves que van participar en l’activitat “una llum en la nit” organitzada per la Delegació Pastoral de Joventut van convidar a la gent que passejava […]

Entre 50 i 60 joves van convidar a la gent de la Rambla a trobar-se amb Jesús

Tal com l’estrella de Betlem va guiar els reis cap a Jesús, els joves que van participar en l’activitat “una llum en la nit” organitzada per la Delegació Pastoral de Joventut van convidar a la gent que passejava per la Rambla a trobar-se amb Jesús.

L’activitat va començar a mitja tarda amb una formació als joves participants que, posteriorment, van sopar i van fer una pregària. Després, i entrada la nit, es van formar quatre grups. El primer s’encarregava de la música, el segon sortia al carrer a predicar l’evangeli per tal d’ajudar a que altres joves es deixessin il·luminar per la llum de Jesús i a convidar-los a trobar-se amb Jesús, el tercer pregava per aquest darrer grup i el quart havia d’acollir a tots aquells que, al carrer, havien acceptat la sol·licitud. L’activitat va ser tot un èxit, ja que gent molt variada va dir sí a la invitació. Tots els joves van sortir amb satisfacció, entusiasme i ganes. 

T'interessarà ...