Pàgina d'inici > Noticies

“Una llum a la nit”, dissabte d'evangelització per les Rambles

ULLAN és una iniciativa que uneix, fa confiar més en el poder de Déu i ofereix la possibilitat de canviar la vida de molta gent La Delegació de Joventut i l’Equip de Sentinelles organitzen una nova cita ULLAN, “Una Llum a la nit”, el proper dissabte a l’església de Betlem, en l’inici del temps d’Advent. Com els àngels [...]

ULLAN és una iniciativa que uneix, fa confiar més en el poder de Déu i ofereix la possibilitat de canviar la vida de molta gent

La Delegació de Joventut i l’Equip de Sentinelles organitzen una nova cita ULLAN, “Una Llum a la nit”, el proper dissabte a l’església de Betlem, en l’inici del temps d’Advent. Com els àngels feien als pastors, joves d’entre 20 i 35 anys sortiran a anunciar per les Rambles que el Salvador del Món ha nascut i els espera. ULLAN és una iniciativa que uneix, fa confiar més en el poder de Déu i ofereix la possibilitat de canviar la vida de molta gent. 

A les 18.30h començarà la trobada als locals de l’església de santa Anna (c/Rivadeneyra).  Hi haurà berenar, presentació, formació, sopar, preparació de l’església de Betlem, Adoració, pregària d’enviament pels sentinelles i quan s’obrin les portes a les 23:00h…Molta Llum a la Nit! La jornada acabarà cap a les 2.30h de la matinada.

“Si la Iglesia no lleva a Cristo, está muerta, va dir recentment el Papa. Això és el que pretén “Una Llum a la nit”, que la nostra fe, a vegades adormida, torni a la vida portant a Crist a qui no el coneix.


T'interessarà ...