Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Una festa amb l'arquebisbe a Hostafrancs

Omella ha celebrat aquest diumenge la festa patronal de Sant Àngel Custodi

Amb la voluntat de conèixer a fons la arxidiòcesi, l’arquebisbe de Barcelona, Mons. Joan Josep Omella, va decidir presidir la missa patronal de la parròquia de Sant Àngel Custodi d’Hostafrancs, celebrada el passat diumenge 2 d’octubre. La Eucaristia va acollir a més de tres cents feligresos que van voler adorar al seu patró amb una missa concelebrada i una ofrena floral. 


“Tots tenim un àngel custodi”

L’arquebisbe Omella, durant la homilia, va defensar que l’existència dels àngels està fora de dubtes i que sempre l’Església els ha venerat i n’ha difós el culte, citant com a exemple la menció que fa l’Antic Testament repetides vegades i el Nou Testament. “És doctrina admesa comunament que, al néixer, el Senyor ja ens assenyala un àngel per a la nostra custòdia i que cada família, cada poble, cada nació té el seu propi àngel” va destacar Omella. També va animar a anunciar l’Evangeli sense por “amb la santedat de vida, amb la fraternitat i amb el compromís de solidaritat”.

La missa concelebrada també va comptar amb la participació de l’Orfeó Atlàntida, que es va encarregar d’animar l’acte amb els seus càntics. 

T'interessarà ...