Un Ramon Llull per al Papa

El bisbe Taltavull entrega al Papa una imatge del beat amb motiu de l’Acte d’Inauguració de l’Exposició Llull

Durant  la cloenda de l’Acte d’Inauguració de l’Exposició Llull, que va tenir lloc a la Cancelleria Apostòlica el passat 5 d’octubre, el bisbe Mons. Sebastià Taltavull, administrador apostòlic de Mallorca, va entregar al Papa Francesc una representació de fusta del beat Ramon Llull.

Les paraules del Bisbe

En el nom de l’Església de Mallorca, el bisbe Taltavull va destacar, davant de tots els assistents, que el beat era “un home excepcional, en la seva dimensió humana intel·lectual, però sobretot en la seva dimensió cristiana” . Segons Taltavull, “la personalitat real de Ramon Llull ens mostra un home apassionat per Jesús crucificat i ressuscitat, convicció que va calant a fons en la seva vida des de la seva conversió fins a la mort” i va afegir en el parlament que “el seu esforç per a fer possible el diàleg entre diferents és un botó de mostra al seu tarannà de persona que confia en la bondat de l’altre i sap veure les enormes potencialitats que posseeix”.

Va finalitzar les seves paraules demanant la canonització del beat ja que, segons va defensar, això  “ajudarà a obrir els ulls a un nou camí de comprensió de la vida i de les persones des del valor de l’amor”.

 

 

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

17 Juny, 2019
L’Hospital del Sagrat Cor s’estableix a la parròquia dos dies al trimestre per atendre les necessitats bàsiques dels sense sostre
17 Juny, 2019
El sacerdot Josep María Alsina ofereix un decàleg mostrant les raons per les quals el Cor de Crist arriba als joves
14 Juny, 2019
L’ARA i la Fundació La Caixa donen 20.000 euros a Santa Anna i a l’Hospital Sagrat Cor per la seva tasca en l’hospital a peu de carrer