Pàgina d'inici > Noticies

Un joc infantil sobre la vida de Crist

Es tracta del tradicional joc de les parelles però amb escenes de la vida de Jesús, un bon regal infantil per al Nadal Aprendre qui és Jesús i quins són els moments de la seva vida més importants pot ser molt divertit per als infants amb ‘El joc de la vida de Crist’, creat per [...]

Es tracta del tradicional joc de les parelles però amb escenes de la vida de Jesús, un bon regal infantil per al Nadal

Aprendre qui és Jesús i quins són els moments de la seva vida més importants pot ser molt divertit per als infants amb ‘El joc de la vida de Crist’, creat per Ignasi Díaz Ventura, un professor de religió de Barcelona, i il·lustrat per Maria Oller. En una entrevista a Catalunya Cristiana, Ignasi Díaz explica que “és un joc aplicat a l’educació”. El joc es basa en fer parelles de memòria de diferents escenaris de la vida de Jesucrist, i és un bon regal per aquest Nadal.

I és que es tracta d’un joc educatiu i evangelitzador amb el que pot jugar tota la família. Està pensat per als més petits, a partir dels 4 anys, i no té edat límit. ‘El joc de la vida de Crist’ permet treballar la memòria amb els menuts de la família, afavoreix la capacitat d’observació i fomenta la concentració.

Compra

El joc es pot adquirir, per només 6 euros, a la seu de Catalunya Cristiana i de Ràdio Estel, situada al carrer Comtes de Bell-lloc 67-69, en un horari de dilluns a divendres de 8h a 20h. També es pot comprar trucant al telèfon 93 409 27 70, tot i que l’enviament a domicili contempla una despesa de tres euros.

‘El joc de la vida de Crist’ és un bon regal per als infants de cara al Nadal i també pot ser un bon obsequi per a la campanya solidària de ‘Reis per a tothom’.

T'interessarà ...