Un grup de 20 capellans visita Manresa

Sortida de final de curs dels capellans d'altres països que estudien a la nostra arxidiòcesi, acompanyats del cardenal Omella i del vicari episcopal, Mn. Salvador Barcardit

El dissabte 23 de juny, un grup de vint preveres que cursen estudis a l’arxidiòcesi de Barcelona i que procedeixen de diferents països, van fer una sortida de final de curs a Manresa, acompanyats del cardenal Joan Josep Omella i de Mn. Salvador Bacardit, vicari episcopal.

En arribar a la Casa d’Exercicis, van ser rebuts pel superior de la comunitat, P. Lluis Magriñà, el qual els va acompanyar a visitar la Seu i els llocs més significatius de la ruta ignasiana.

Eucaristia a la Santa Cova

Tot seguit, varen celebrar l’Eucaristia a la Santa Cova i, després de dinar, varen compartir les seves experiències acadèmiques i pastorals.

Tots varen valorar molt positivament la trobada, la convivència, i el fet de poder-la compartir amb el cardenal-arquebisbe, així com l’oportunitat de conèixer llocs importants de la història de l’Església a casa nostra.

T'interessarà ...

17 Maig, 2019
La germana teresiana guardonada per la seva trajectòria, aplicant el personalisme de Mounier vinculat amb Santa Teresa en totes les etapes de la seva vida