Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Un estiu per conèixer a fons l'Evangelii Gaudium

La Facultat de Teologia de Catalunya organitza els 3, 4 i 5 de juliol un curs sobre el projecte pastoral del Papa Francesc

Amb l’arribada de l’estiu, la Facultat de Teologia de Catalunya organitza els  3, 4 i 5 de juliol un curs sobre Evangelii Gaudium, el projecte Pastoral del Papa Francesc. La iniciativa, que tindrà lloc al Seminari Conciliar de Barcelona, es realitzarà tots els matins de 10:00 a 13:30h i per les tardes de 16:00 a 19:30h.

El Papa Francesc ha proposat el seu programa en un text directe, coratjós i profètic. L’Església ha d’entrar en un temps de conversió i de missió. Cada cristià és un deixeble missioner, que deixa de mirar-se a si mateix i surt a comunicar l’Evangeli. Cal conèixer el full de ruta de l’Església catòlica en els pròxims anys. El Concili Vaticà II és el far que la il·lumina.

Programa

Per fer arribar a la gent aquest missatge, durant els tres dies del curs es duran a terme un conjunt d’activitats que ajudaran a l’assistent a endinsar-se en aquest nou camí que el pontífex argentí anima a seguir.

Hi hauran diàlegs de professors de la FTC com el jesuïta Jaume Flaquer, Mn Salvador Pié, Mn Jaume Aymar, Mn. Joan Planellas o Mn. Xavier Morlans.  També s’ha organitzat un Cine-fòrum amb la projecció del film francès Qui a envie d’être aimé (Qui desitja ser estimat) d’Anne Giaffer (2011) .

Una altra de les iniciatives interessants del curs serà la taula rodona entorn la Interpel·lació del papa Francesc, amb la participació de Màxim Muñoz, provincial dels Claretians de Catalunya; Anna Almuni, delegada d’Apostolat Seglar de Barcelona i Jordi Llisterri, director de Catalunya-Religió.      

Per concloure el curs s’oferirà un Concert-pregària a càrrec de Cor Nou, integrat per Anna Ludevid i Immanuel Elgström (veus i guitarra).

Inscripcions

La data límit per apuntar-se en aquest curs és el proper 28 de juny,  i es pot fer a través del mail de Secretaria de la Facultat de Teologia de Catalunya: congressos@teologia-catalunya.cat o el web www.teologia-catalunya.cat. també en aquest enllaç es pot trobar el butlletí complet amb els horaris del curs i el formulari d’inscripció.

El preu del  curs complet és de 50 euros, mentre que els mòduls de mitja jornada costen 12 euros. Per més informació es pot contactar amb la  Secretaria  de la FTC. Tel. 93 453 49 25. 

T'interessarà ...