Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Un estiu de litúrgia i recerca interior a Montserrat

Aquest curs organitzat pel Centre de Pastoral Litúrgica pretén descobrir el tresor d’una vida veritablement espiritual

El Monestir de Montserrat acollirà del proper 7 al 11 de juliol un curs de Litúrgia organitzat per l’Institut Superior de Litúrgia de Barcelona i el Centre de Pastoral Litúrgica. Què és la vida espiritual? Existeix l’espiritualitat litúrgica en la postmodernitat? El sacerdot té alguna altra font espiritual a part de la celebració litúrgica? Espiritualitats i/o espiritualitat?

Aquest curs de Litúrgia pretén posar en evidència la gran veritat que va recordar el Concili Vaticà II parlant de la participació en la sagrada litúrgia com la font primària i necessària en la que han de beure els fidels a l’esperit veritablement cristià.  


Recerca de l’interior

En un context com el nostre de secularització i de recerca de l’interior en espiritualitats sense Déu, la sagrada litúrgia llueix i es destaca com el camp on es troba el tresor d’una vida veritablement espiritual.

L’inici del curs tindrà lloc el dilluns 7 de juliol a les 12:00h, amb una acollida i una introducció del que seran les jornades. Posteriorment, a les 13:00, se celebrarà una eucaristia en el cambril de la verge. El final del curs es produirà el divendres al migdia, on l’organització oferirà un dinar a tots els participants.

El preu de la matrícula dels cursos és de 170 euros, mentre que si es desitja allotjament el preu és de 260 euros.  

 

 

T'interessarà ...