Un estiu de litúrgia i recerca interior a Montserrat

Aquest curs organitzat pel Centre de Pastoral Litúrgica pretén descobrir el tresor d’una vida veritablement espiritual

El Monestir de Montserrat acollirà del proper 7 al 11 de juliol un curs de Litúrgia organitzat per l’Institut Superior de Litúrgia de Barcelona i el Centre de Pastoral Litúrgica. Què és la vida espiritual? Existeix l’espiritualitat litúrgica en la postmodernitat? El sacerdot té alguna altra font espiritual a part de la celebració litúrgica? Espiritualitats i/o espiritualitat?

Aquest curs de Litúrgia pretén posar en evidència la gran veritat que va recordar el Concili Vaticà II parlant de la participació en la sagrada litúrgia com la font primària i necessària en la que han de beure els fidels a l’esperit veritablement cristià.  


Recerca de l’interior

En un context com el nostre de secularització i de recerca de l’interior en espiritualitats sense Déu, la sagrada litúrgia llueix i es destaca com el camp on es troba el tresor d’una vida veritablement espiritual.

L’inici del curs tindrà lloc el dilluns 7 de juliol a les 12:00h, amb una acollida i una introducció del que seran les jornades. Posteriorment, a les 13:00, se celebrarà una eucaristia en el cambril de la verge. El final del curs es produirà el divendres al migdia, on l’organització oferirà un dinar a tots els participants.

El preu de la matrícula dels cursos és de 170 euros, mentre que si es desitja allotjament el preu és de 260 euros.  

 

 

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

22 Juliol, 2019
La Fundació Pere Tarrés preveu becar les activitats d’uns 4.500 infants durant el mes d’agost