Pàgina d'inici > Noticies > Joventut

Un desembre jove!

La Delegació de Joventut ha preparat un advent i un Nadal ple d’activitats per tal de preparar amb il·lusió l’arribada de Jesús

Vetlla de la Immaculada (7 de desembre, 21.30h)

Un any més els joves de les diòcesis de l’antiga arxidiòcesi: Barcelona, Sant Feliu i Terrassa, junts amb els seus pastors, són convocats –el proper 7 de desembre a les 21:30h- per les delegacions de joventut a posar-se sota la mirada amorosa i misericordiosa de la Mare de Déu. La Basílica de la Mercè torna a obrir, un any més, les portes i els prepara per iniciar l’Any de la misericòrdia amb una vetlla de pregària.

Recés de joves basat en la misericòrdia (12 de desembre, 10-17h)

Amb l’any de la misericòrdia acabat de començar, què millor que un dia d’aturada per pregar i fer experiència interior d’aquest Déu que vol mostrar el seu rostre misericordiós… De la mà del bisbe Sebastià Taltavull, la delegació de Joventut ofereix de nou un recés d’advent per a joves fins a mitja tarda que inclou dinar.

Edats? 18-35

Preu? 13 euros (Esmorzar i dinar inclòs)

On? Monestir de Sant Maties, casal Bellesguard, c/ Mercè Rodoreda, 9

Comiat del Cardenal Martínez Sistach (13 de desembre, 17h)

Eucaristia d’acomiadament del que ha estat el nostre pastor durant els darrers 12 anys.

Estació d’Enllaç: Omple de llum i pau el Món (18 de desembre, 21h)

En els moments que estem vivim pregar per la pau es fa molt necessari. Després de recollir la Llum de la pau a l’església de Betlem la portarem pels carrers,  fent algunes parades per escoltar testimonis de persones de diverses religions que han patit la guerra. Acabarem visitant l’espai intereligiós Migra Studium, amb una pregària per la pau al món i entre les diverses religions.

Una Llum a la Nit de Betlem (19 de desembre, 22h)

Una Llum a la Nit de Nadal pels carrers il·luminats.

Cafè Youcat: Déu o el meu cervell? (20 de desembre, 18h)

La causa d’una conversió religiosa és un trauma, una paranoia, un problema neuronal… O Déu? Un jove ens explicarà la seva recent conversió i Mar Álvarez, psiquiatra i professora universitària l’entrevistarà intentant descobrir les causes d’aquest misteriós fenomen anomenat conversió. Tot, a l’Església de Santa Anna.

Benvinguda al nou bisbe Juan José Omella (26 de desembre, 11.30h)

A la catedral de Barcelona tots els joves diocesans són convidats a donar la benvinguda al nou pastor Juan José Omella.

Taizè València (28 de desembre – 1 de gener)

Molts joves de la diòcesi ens trobarem a València junt amb joves de tota Catalunya i també d’Europa. És possible que podem trobar-nos amb el bisbe Juan José. 

T'interessarà ...