Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Un curs en defensa de la vida

La parròquia de la Mare de Déu de la Miraculosa organitza sis sessions per aprofundir en la dignitat de la vida des de la Bíblia

La parròquia de la Mare de Déu de la Medalla Miraculosa ha iniciat el curs “Sí a la vida de tots”, que reflexiona sobre la defensa de la vida a partir de la Bíblia. El temari es dividirà en sis sessions al llarg de les quals es parlarà de tot tipus de tema relacionat amb el que suposa la vida, més enllà del tema de l’avortament es centrarà també en temes com la dignitat d’una persona a viure dignament. A més de les sessions també es reproduirà la pel·lícula October Baby, relacionada amb la defensa de la vida, per concloure amb el curs. 

Organització

El coordinador de l’Escola d’Animació Bíblica de Barcelona, Quique Fernández és l’encarregat de conduir aquest curs i també de dur alguna de les sessions. D’altra banda, també es convidarà a especialitzats en temes més concrets, com; Marta García d’Ajut a l’Església Necessitada, que centrarà la classe en el martiri; Montse Sanmartí, directora del Museu de la Vida; i Javier Velasco- Àrias, professor de Bíblia, amb qui es comentarà la pel·lícula “October Baby” que es passarà un cop acabades les sessions el dissabte 12 d’abril. 

Per a veure el programa accedeix aquí

T'interessarà ...