Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Un col·loqui al voltant de la catequesi

El Secretariat interdiocesa de Catequesi reuneix preveres i diaques de Catalunya i les Balears per a reflexionar sobre la catequesi avui dia

El Seminari Conciliar de Barcelona ha acollit més d’un centenar de diaques i preveres que han assistit a una trobada, organitzada pel Secretariat Interdiocesà de Catequesi (SIC), per a parlar sobre les qüestions que envolten a la catequesi.

Col·loqui entre preveres i diaques

L’acte ha començat amb una pregària entre tots els assistents i després el bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Sebastià Taltavull, ha fet una ponència posant sobre la taula algunes reflexions obtingudes d’un estudi que s’havia fet previament a partir d’una enquesta. 

Després d’un descans, els sacerdots i  diaques han participat en un col·loqui on han exposat les seves preocupacions i han proposat suggeriments. A partir de les intervencions, s’ha posat en comú els problemes claus, com la necessitat d’establir més relació entre les parròquies i les famílies, així com, de treballar més conjuntament amb les escoles. 

Aquesta és la primera de les tres trobades que el SIC ha organitzat per tal de millores al servei catequètic. La primera ha estat aquesta que ha concentrat els preveres i diaques, la segona serà amb els catequistes i la tercera amb les famílies.  

T'interessarà ...