Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Un Betlem molt viu

Els residents del Cottolengo van representar el Naixement de Jesús en un pessebre vivent que va emocionar el bisbe Sebastià Taltavull

Amb unes vistes espectaculars de Barcelona i uns escenaris d’ensomni, més de 35 residents del Cottolengo  van representar –juntament amb monges i voluntaris- el Naixement de Jesús. Dividits en quatre escenaris –el Betlem, el poble, la posada i el llac- cada participant es va anar situant en el seu lloc i esperant el seu torn. La narració de la representació guiava a participants i públic en general a centrar l’atenció en l’escenari que cobrava vida i s’il·luminava. Poc a poc, els pastorets van difondre la Bona Nova als seus companys que paulatinament van saludar i besar el Nen Jesús. Amb tota aquesta representació, el bisbe Taltavull es va emocionar i, en acabar, va voler felicitar a tots els participants per la seva actuació.

Oportunitat per assistir-hi

Aquest pessebre vivent es realitza dos dissabtes: el d’abans de Nadal i el posterior. Per tant, la propera representació serà aquest 27 de desembre. Al dia següent, i coincidint amb la festivitat de la Sagrada Família, el bisbe auxiliar de Barcelona oficiarà una missa al Cottolengo de bon matí i aprofitarà per compartir esmorzar amb els residents.

T'interessarà ...