Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Un Alpha per comprendre el valor de la Bíblia

Aquest sopar també va comptar amb la participació especial de Tote Barrera, coordinador del Curs Alpha a nivell estatal

Perquè s’ha de llegir la Bíblia? Aquest va ser el tema desenvolupat en el sopar Alpha Universitaris que va tenir lloc dijous a la seu de la Delegació de Joventut. Amb l’ambient distès habitual, els joves van poder reflexionar i aprendre el veritable sentit del llibre sagrat mentre gaudien d’un bon àpat. “Parlaré sobre la Bíblia i per què té sentit aquest llibre que a tanta gent l’incomoda i que han  prohibit a alguns països. Tal com diu Sant Agustí, es tracta d’una carta d’amor als homes”, va afirmar el ponent, Guillermo.

La xerrada també va servir per donar consells pràctics als més joves per llegir la Bíblia, basant-se en diferents factors que els ajudi a tenir una lectura més acurada com són el temps,  el lloc o el mètode.

Coordinador del Curs Alpha Espanya

Aquest sopar també va comptar amb la participació especial de Tote Barrera, coordinador del Curs Alpha a nivell Estatal. El madrileny es va atrevir a analitzar en català una iniciativa que cada vegada té més adeptes.

“És una oportunitat per a trobar un espai amb llibertat, on pots investigar o debatre. Jo dic que és un espai neutre, ja que no es tracta de gent d’església, sinó per aquells allunyats que es fan preguntes. A més, dóna la possibilitat de conèixer a nova gent”, va remarcar Tote Barrera.

Durant la nit es van viure moments divertits, com la interpretació de diferents passatges de la Bíblia que els diferents grups interpretaven i que les diferents taules havien d’encertar. Finalment, el sopar va concloure amb el recordatori del Cap de Setmana Alpha, que tindrà lloc a Sant Julià de Vilatorta.

Amb els sopars universitaris, els d’adults i amb iniciatives com la del Cap de Setmana Alpha, la Delegació de Joventut de Barcelona demostra que és una de les més reeixides i amb més capacitat d’atracció de l’Estat.

 

T'interessarà ...