Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Un adéu entre basíliques

Els pelegrins van poder gaudir d’una visita a Sta. Maria La Maggiore, St. Pau Extramur i Sant Sebastià de les Catacumbes

La visita panoràmica a la ciutat ha estat l’última activitat que els membres del Club+Amics Roma han realitzat a la ciutat italiana. Ha estat un recorregut ple d’història que ha servit per conèixer tots els detalls d’aquestes basíliques tan representatives del cristianisme.

Una guia turística oficial ha anat explicant amb la col·laboració del Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, tota la historia i simbologia que amaguen darrere de tants anys.

 Cant del Credo i eucaristia

Després de visitar la basílica de Sta. Maria La Maggiore, els pelegrins han visitat la de Sant Pau. Allí s’ha viscut un dels moments més especials del matí. El Cant del Credo als voltants del sepulcre de Sant Pau ha emocionat a tots els allí presents.

A continuació l’autocar ha conduit els amics de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel a la basílica menor de Sant Sebastià. El titular de la basílica, el Cardenal Arquebisbe Lluís Martínez Sistach, ha presidit una eucaristia d’acció de gràcies. La missa ha tingut diferents moments singulars, com la salutació del nou rector caputxí, Carlo, i d’una foto conjunta de tot el grup.

Finalment un dinar de comiat, que ha comptat amb un bonic discurs del Cardenal Sistach, que ha tancat un pelegrinatge que sempre quedarà en el record.

T'interessarà ...