Últims dies per inscriure’s a l’Aplec!

Comença el compte enrere per la trobada dels joves a Tortosa que no pots deixar escapar per un bon grapat de raons

Aquest divendres, 11 de maig, finalitza el termini d’inscripció de l’Aplec de l’Esperit de Tortosa! Tindrà lloc el proper cap de setmana, 19 i 20 de maig. Un gran nombre de joves de totes diòcesis catalanes s’han citat ja amb aquesta trobada. Una experiència única amb una programació molt completa, on l’animació, la marxa, l’acompanyament i l’espiritualitat compondran el leiv motiv d’aquesta estada a les terres de l’Ebre.

Encara no t’has apuntat?

Són molts els joves ja apuntats i uns quants els que encara es rumien si podran anar-hi o no.  Des de la delegació s’ofereixen diferents opcions d’inscripció. Així, l’Aplec pot adaptar-se al màxim a les necessitats de cada un. El sistema està disposat de tal manera que es faciliti al màxim als nois i noies interessats poder gaudir d’aquesta experiència només posan-te en contacte amb la delegació i ingressant l’import a un número de compte.  

Inscripció “a la carta”

Per alguns, com en el cas dels universitaris que estan en plena temporada d’exàmens i no poden anar els dos dies,  s’ofereix l’opció de gaudir del dissabte sencer. D’aquesta manera només haurien d’abonar 25 € (menors 25 anys) o 30 € (majors de 25 anys).  La taxa inclou transport anar i tornar, àpats des de la tarda del dissabte, activitats, l’Eucaristia i el concert. A la matinada, tornarien amb l’autocar. En cas de venir per compte propi, amb transport privat, el preu baixa a 20 €.

En el cas de poder comptar amb disponibilitat per dissabte i diumenge, el bonus corresponent és el de 40€. Aquest inclou el transport, els àpats des de la tarda del dissabte, l’allotjament i totes les activitats de dissabte i diumenge. La tornada està programada a la tarda del diumenge amb l’autocar. També, en cas de venir dissabte i diumenge amb transport privat el preu són: 30 €.

Un bon grapat de raons a Tortosa

Seran dos dies a disposició total i exclusiva dels joves. Una trobada carregada d’experiències que no es poden deixar passar. Per què? D’una banda, per l’escenari.  Després de viure la darrera edició a Banyoles, aquest any, l’Aplec conquereix una de les localitats més espectaculars del territori català: Tortosa.  Una ciutat des d’on es viurà la màgia de sortir i pondre’s el sol, a tocar dels  arrossars, la vegetació, la diversitat d’aus i la fauna, que conviu en aquests paratges envoltats del  mediterrani.

Nous lligams amb nois i noies com tu

A més a més, una ciutat on aquell que hi anirà trobarà nois i noies com ell que busquen algú que cregui i senti com de la mateixa manera. De fet, hi haurà joves d’una extensa franja d’edat. És a dir, tot de possibilitats per establir nous vincles i lligams. Cada un d’ells, des de la seva experiència i vivències personals, mostrarà diferents maneres de viure i practicar la fe.

Diversió i espiritualitat

Hi haurà diversos testimonis de fe que exposaran experiències de tot tipus que potser obriran nous horitzons a aquells que l’escoltin. Una escolta i una relació per fer des de l’empatia i l’entesa.  També des de la diversió. De fet, l’Aplec ve servit com un bon batut d’activitats i experiències per connectar el millor somriure. Entre aquestes, el concert de Worship Central, per deixar-se portar pel ritme i l’alegria de ser tots junts.

Entre els moments més marxosos hi haurà moments per posar el pause i aturar-se en la reflexió. Perquè et descobriràs a tu, dintre teu des de moments com la pregària amb Déu en el moment de l’Eucaristia i la reflexió personal amb un mateix.

Fem un break?

Tota aquesta ambientació portarà a uns dels grans requisits d’aquesta trobada: la desconnexió. Després de la rutina del dia a dia, carregada d’obligacions, cal allunyar-se de tant en tant, i dedicar-se a un mateix. Fer un break! Una escapada per tornar el dilluns carregats d’energia i de tot d’experiències que han sumat, com ho és el fet de descobrir i reafirmar-se que Crist es vida.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

14 Juny, 2019
L’ARA i la Fundació La Caixa donen 20.000 euros a Santa Anna i a l’Hospital Sagrat Cor per la seva tasca en l’hospital a peu de carrer