Pàgina d'inici > Noticies

TV3 emet la Missa del Gall en directe

Aquest any, la retransmissió es farà des del monestir de Montserrat Televisió de Catalunya retransmetrà aquest any la Missa del Gall des del monestir de Montserrat. La tradicional celebració nadalenca s’oferirà el 24 de desembre a partir de les 23.40, en directe pel 33. La retransmissió començarà amb el cant de matines de Nadal i […]

Aquest any, la retransmissió es farà des del monestir de Montserrat

Televisió de Catalunya retransmetrà aquest any la Missa del Gall des del monestir de Montserrat. La tradicional celebració nadalenca s’oferirà el 24 de desembre a partir de les 23.40, en directe pel 33.

La retransmissió començarà amb el cant de matines de Nadal i seguirà amb la Missa del Gall presidida per l’abat de Montserrat, Josep Maria Soler. Hi participaran la setantena de monjos benedictins que formen la comunitat de Montserrat.

En l’apartat musical, la celebració comptarà amb la participació de l’Escolania i la Capella de Música de Montserrat, sota la direcció de Bernat Vivancos.

El programa especial de la Missa del Gall el presentarà Francesc Rosaura, amb la realització d’Antoni Janés i la producció de Pedro G. Regueiro.

T'interessarà ...