Pàgina d'inici > Noticies > Missions

Trobada missionera de joves

Els dies del 20 al 22 de març, a Madrid, sota el lema "On és el teu germà?", se celebrarà una trobada que permeti als joves conèixer l'essència de les missions

Les trobades missioneres busquen ajudar els joves que solen col·laborar, s’estan preparant o se senten cridats a les activitats missioneres de l’Església. S’oferiran testimonis de missioners que es van sentir cridats a aquesta acció concreta de l’Església, moltes vegades en llocs de conflicte, i també hi haurà moments per compartir entre els joves a partir de moments de pregària personal i comunitària. Tot això tindrà lloc del 20 al 22 de març a Madrid.

On és el teu germà?

El Consell de joves de les Obres Missioneres Pontifícies és qui des de fa dotze anys s’encarrega d’organitzar aquestes trobades perquè els missioners del nostre segle puguin compartir i descobrir el sentit de la vocació missionera. En aquesta ocasió seran acompanyats per l’Arquebisbe Mons. Carlos Osoro, el cantant Nicolás Montero que guiarà l’oració, i els testimonis de Javier Alonso i José Cabanach. Tots ells procuraran veure d’una forma real l’experiència de la trobada amb Déu en els rostres i vides dels malalts, els discapacitats i no només els necessitats d’altres països, a partir del lema i basant-se en els textos del Papa Francesc en l’Evangelii Gaudium així com en moltes de les intervencions que ens interpel·len sobre qui és el nostre germà, sobre qui necessita de la nostra ajuda.

T'interessarà ...