Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Trobada d’escolans

El dissabte, 25 d'abril, el Seminari Conciliar de Barcelona, tenim el goig de convocar els escolans de l’arxidiòcesi de Barcelona a una trobada joiosa amb un esperit cristianament esportiu

Un any més tenim el goig de convocar els escolans de l’arxidiòcesi de Barcelona a una trobada joiosa amb un esperit cristianament esportiu. Per això el lema d’aquesta trobada és la frase de Sant Joan Pau II: “Veritables atletes de Crist”, ja que els escolans s’han d’apressar a servir el Senyor amb alegria en tot moment i en tota ocasió, començant per l’eucaristia.

Enguany, un cop més, la celebrarem a l’edifici del Seminari Conciliar de Barcelona (Carrer de la Diputació 231). Serà el dissabte, 25 d’abril, i ens convindria que féssiu les inscripcions abans del dijous, 23 d’abril.

Programa de la XXII Trobada d’escolans:
10’00 h: Arribada i acollida al seminari conciliar de Barcelona
10’30 h: Benvinguda i presentació de la Trobada
10’45 h: Inici de la gimkana: “Cridats a servir”
13’00 h: Celebració de l’Eucaristia
14’00 h: Dinar (se’l porta cadascú)
15:00 h: Comiat

Com sempre, estarem molt contents si vosaltres, els mossens, els podeu acompanyar. També hi poden venir acompanyants adults.

A la trobada hi són convidats tots els escolans i escolanes, i també s’hi poden afegir altres nois i noies d’entre 7 i 14 anys que estiguin vinculats a la parròquia o al centre.

Cal tenir en compte que:
• Els mossens han de portar alba i estola blanca.
• Tots els que vinguin han de portar-se el dinar.

Per inscriure’s:
• Per telèfon: 93.454.16.00 (Sònia, Secretària del Seminari)
• Per correu electrònic: seminarimenor@arqbcn.cat.

Més informació a www.seminarimenorbcn.cat

T'interessarà ...