Trobada de Càritas del Masnou

El passat dissabte, dia 26 de gener, es celebrà una trobada de voluntaris de Càritas Parroquial del Masnou, amb més de una cinquantena d’assistents que col:laboren durant tot l’any amb Càritas o be manera puntual com son les campanyes de Nadal i de joguines de Reis. No van poder assistir-hi la quarantena de joves que [...]

El passat dissabte, dia 26 de gener, es celebrà una trobada de voluntaris de Càritas Parroquial del Masnou, amb més de una cinquantena d’assistents que col:laboren durant tot l’any amb Càritas o be manera puntual com son les campanyes de Nadal i de joguines de Reis.

No van poder assistir-hi la quarantena de joves que participaren en la campanya de joguines degut a que molts d’ells són monitors de l’Esplai Sant Pere del Masnou i d’altres estaven de convivències amb joves de l’Arxiprestat de la Cisa.

La trobada serví per agrair a les persones que donen temps i recursos en favor de les famílies més necessitades, també per oferir-les un curs de formació de voluntaris de Càritas.

Moltes idees solidaries foren compartides pels assistents con possibles projectes per enriquir el servei de Càritas Parroquial del Masnou. Càritas Parroquial del Masnou durant l’any 2012 ha atès 758 persones que correspon a 255 famílies i amb unes despeses per part de la comunitat parroquial de 23.112’29€.

  Felip-Juli Rodríguez Piñel, pvre.

Rector de la comunitat parroquial del Masnou

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...