Pàgina d'inici > Noticies > Hospitalitat de Lourdes

Tret de sortida de l'Hospitalitat

L'Hospitalitat de Lourdes enceta l'agenda amb el tercer torneig consecutiu de voleibol a cobert al Sagrat Cor de Sarrià

L’Hospitalitat de Lourdes ja ha fet el tret de sortida de les activitats del curs. La primera cita ha estat el torneig de volei a cobert, que ha tingut lloc al Col•legi Sagrat Cor de Sarrià per tercer any consecutiu.

Esport i solidaritat

Ha estat el primer torneig de l’any, i com sempre pretén motivar a l’esport en equip i alhora recollir fons ajudar a les persones amb capacitats diferents que atén l’Hospitalitat. 

A les nou del matí, tots els equips van arribar al recinte esportiu, on es van anar batent durant la jornada. El president de l’Hospitalitat, Aleix Canalís els va donar la benvinguda als jugadors, agraint-los la seva participació, en una competició que més enllà de traure’n un guanyador, fa possible que totes aquelles persones a les quals ajuda l’entitat puguin fer aquell viatge que tant desitgen a Lourdes.

Molts dels membres de l’entitat es van sumar a la jornada esportiva, alguns competint i d’altres encarregant-se del servei de bar, amb productes casolans i de tot tipus. A més a més, per a cada compra s’obtenia un número per al sorteig, amb premis que es van anar entregant fins al final del dia.

És el primer dels tornejos que tindran lloc com cada any. Encara queden pàdel, futbol, voleï platja… Suma’t i i dóna un cop de mà a l’Hospitalitat.

 

 

 

T'interessarà ...