Pàgina d'inici > Noticies

Tres rutes barcelonines per conèixer Gaudí

En commemoració pel 130è aniversari de Gaudí com a arquitecte de la Sagrada Família, la Basílica proposa tres rutes per Barcelona per conèixer millor la vida i obres del seu arquitecte Fa 130 anys, concretament el 3 de novembre de 1883, un jove Gaudí va assumir l’encàrrec de construir una església dedicada a Jesús, Maria [...]

En commemoració pel 130è aniversari de Gaudí com a arquitecte de la Sagrada Família, la Basílica proposa tres rutes per Barcelona per conèixer millor la vida i obres del seu arquitecte

Fa 130 anys, concretament el 3 de novembre de 1883, un jove Gaudí va assumir l’encàrrec de construir una església dedicada a Jesús, Maria i Josep. El projecte va marcar, no només la trajectòria de Gaudí, sinó també la història de l’arquitectura i la silueta de Barcelona. Per tal de commemorar l’aniversari de l’encàrrec a Gaudí del projecte del temple, la Basílica de la Sagrada Família ha creat un desplegable on es proposen tres rutes que permetran una aproximació a la vida i l’obra de l’arquitecte.

Per què tres rutes?

La primera ruta convida a seguir les passes diàries de Gaudí, és a dir, el camí que feia des de la seva residència del Park Güell fins al seu lloc de treball, la Sagrada Família. La segona ruta marca els domicilis particulars on va viure i, la tercera, transcorre per les seves obres més destacades. El mapa està disponible en paper a la Basílica i també per Internet.

Concurs online

Paral·lelament, també s’ha posat en marxa un concurs internacional de preguntes i respostes a través de Facebook, amb el que es pot guanyar una visita exclusiva a la Basílica fora de l’horari habitual de visites i un sopar per a dues persones al restaurant de la Casa Calvet.

T'interessarà ...