“Tres anuncis als afores”

La pel·lícula més premiada als Globus d'Or 2018 destaca en el cinema espiritual pel seu rerefons sobre la reconciliació

Aquesta setmana en la secció de Cinema Espiritual Mn. Peio Sánchez comenta la pel·lícula que ha guanyat més Globus d’Or en la recent Gal·la 2018. Es tracta de Tres anuncis als afores, el film dirigit pel cineasta britànic Martin McDonagh, que aconsegueix impactar, fer riure i plorar, a través de l’actriu protagonista interpretada per Frances McDormand, guanyadora del globus per la millor actuació en cinema dramàtic.

Sinopsis

La trama se centra en la situació de la Mildred, una dona en procés de dol, que ha perdut la seva filla violada i assassinada. Veient que la policia no busca els sospitós posa tres anuncis enmig del poble denunciant la no actuació del cos policial. La història planteja una transformació, del cap dels policies i la protagonista que acabaran treballant plegats per arribar al final de la qüestió.

“Juganera i pretensiosa”

La pel·lícula ha estat exaltada per les crítiques de cinema, les quals coincideixen en què “sorprèn l’espectador” i, destaquen també, el ritme del film, que gràcies a un guió “juganer” i “pretensiós” es desenvolupa fluidament per.

D’altra banda, respecte a la vessant més espiritual, Mn.  Peio Sánchez destaca com la història, una barreja entre el drama, la comèdia i el suspens, porta a reflexionar sobre la reconciliació. També es percep a través de la trama la transformació dels personatges que presenten “un rerefons espiritual de misericòrdia”.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

17 Juny, 2019
L’Hospital del Sagrat Cor s’estableix a la parròquia dos dies al trimestre per atendre les necessitats bàsiques dels sense sostre
17 Juny, 2019
El sacerdot Josep María Alsina ofereix un decàleg mostrant les raons per les quals el Cor de Crist arriba als joves
14 Juny, 2019
L’ARA i la Fundació La Caixa donen 20.000 euros a Santa Anna i a l’Hospital Sagrat Cor per la seva tasca en l’hospital a peu de carrer