Traspàs del Sr. Jordi Abel i Fabre

Era vicepresident del patronal de l’Obra Benefico Social del Nen Déu. El dia 3 de març a l’edat de 74 anys lliurà la seva ànima a Déu el Sr. Jordi Abel i Fabre, advocat, i vicepresident del patronal de l’Obra Benefico Social del Nen Déu. També era membre del patronat de l’Institut Químic de Sarrià [...]

Era vicepresident del patronal de l’Obra Benefico Social del Nen Déu.

El dia 3 de març a l’edat de 74 anys lliurà la seva ànima a Déu el Sr. Jordi Abel i Fabre, advocat, i vicepresident del patronal de l’Obra Benefico Social del Nen Déu. També era membre del patronat de l’Institut Químic de Sarrià i Assessor Jurídic i membre del comité executiu de la Federació Empresarial de Badalona.

El Sr. Jordi Abel com advocat s’especialitza en dos àmbit del dret administratiu: l’ urbanisme i el medi ambient. També dedicà la seva atenció a la bioètica, influït per l’especialització del seu germà Francesc Abel i Frabre, S.J. metge i jesuïta i fundador de l’ Institut Borja de Bioètica.

El Sr. Jordi Abel durant els darrers anys havia col·laborat intensament amb l’Obra del Nen Déu i va tenir una part molt activa en les gestions per el trasllat a la nova seu d’aquesta institució (Passeig de Maragall, 185-189). En aquesta seu va viure el goig d’acollir al Sant Pare Benet XVI, el passat 7 de novembre per la tarda, quan visita aquesta obra diocesana.

La missa exequial en sufragi de la seva ànima se celebrarà avui dia 4 de març a les 15:30 a l’església de Sant Gregori Taumaturg (Plaça Sant Gregori Taumaturg, s/n, Barcelona). Jordi Abel ens deixa el testimoni de la seva profunda fe cristiana i el seu servei a l’Església i a les persones discapacitades.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

16 Juliol, 2019
Els missioners de la província eclesiàstica de Barcelona es reuneixen sota el lema: «Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món»
16 Juliol, 2019
Entrevista a Carles Armengol, autor del llibre "Canviar el consum per canviar la vida", on es parla de la vinculació entre el consumisme i la crisi social i ambiental que s’està patint a escala global