Traspàs de la mare de Mons. Cristau

[Gabinet d’informació de l’Església de Catalunya] Traspàs de la Sra. Roser Coll i Càrcel, mare de Mons. Salvador Cristau Coll, Bisbe Auxiliar de Terrassa A la matinada del dimecres dia 30 de març ha mort a l’edat de 95 anys la Sra. Roser Coll Càrcel, mare de Mons. Salvador Cristau Coll, Bisbe auxiliar de Terrassa. [...]

[Gabinet d’informació de l’Església de Catalunya]

Traspàs de la Sra. Roser Coll i Càrcel, mare de Mons. Salvador Cristau Coll, Bisbe Auxiliar de Terrassa

A la matinada del dimecres dia 30 de març ha mort a l’edat de 95 anys la Sra. Roser Coll Càrcel, mare de Mons. Salvador Cristau Coll, Bisbe auxiliar de Terrassa.

L’enterrament tindrà lloc el dijous dia 31 de març, a les 10 h, a la parròquia de Sant Marcel, a Barcelona, c. Petrarca, núm. 52.

El dimarts dia 5 d’abril, a les 20 h, tindrà lloc una Missa de funeral a la S. E. Catedral Basílica del Sant Esperit a Terrassa.

Barcelona, 30 de març de 2011

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

16 Juliol, 2019
Els missioners de la província eclesiàstica de Barcelona es reuneixen sota el lema: «Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món»
16 Juliol, 2019
Entrevista a Carles Armengol, autor del llibre "Canviar el consum per canviar la vida", on es parla de la vinculació entre el consumisme i la crisi social i ambiental que s’està patint a escala global