Torxes i tovalloles per pregar

La Delegació de Joventut estaciona a la platja pel més d’abril i anuncia un concurs de bandes musicals per a la darrera estació de la temporada

Els membres del Pare Manyanet, la Sagrada Família i els franciscans han conduït l’Estació d’Enllaç d’aquest mes d’abril, que ha tingut lloc a la platja, just a l’alçada de les Torres Mapfre. Els joves que van assistir-hi, al voltant d’una trentena que es va anar en augment, van sopar a base d’entrepans sobre les tovalloles mentre debatien sobre diversos temes. L’objectiu d’aquest taller d’espiritualitat enmig de la platja va ser aprendre que és possible connectar amb Déu en qualsevol lloc i situació.

Heavy i variants per a reflexionar

La propera Estació d’Enllaç  s’anuncia amb el títol  “TWOQUEM FOR YOU!” i preten convidar a tots els joves interessats a un concurs de grups de música cristiana, a càrrec de bandes juvenils i animats pel grup 70xset. S’acceptaran diverses modalitats de música, des de rap, pop, hip-hop, heavy metal, etc. Una oportunitat per a connectar amb Déu a través del so i el ritme. 

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

14 Juny, 2019
L’ARA i la Fundació La Caixa donen 20.000 euros a Santa Anna i a l’Hospital Sagrat Cor per la seva tasca en l’hospital a peu de carrer