Pàgina d'inici > Noticies > Joventut

Tornen els sopars Alpha

La Delegació de Joventut organitza la segona edició dels sopars Alpha, una trobada adreçada a joves


La Delegació de Joventut organitza aquest proper dijous 5 i divendres 6 de febrer, la segona edició dels sopars Alpha, una trobada d’origen anglosaxó adreçada a joves amb dubtes entorn la fe.

En l’edició d’enguany –la segona després de l’èxit de l’anterior –, els joves amb diferents procedències eclesials hi convidaran els seus amics i coneguts amb la finalitat de resoldre dubtes i inquietuds mitjançant una sèrie de debats com ara “el sentit de la vida”, “què hi ha després de la mort” o “ l’amor per sempre”.

Curs Alpha Kids i Curs Alpha +25

La iniciativa es realitza en dos formats, l’Alpha Kids, dirigit a joves universitaris, i l’Alpha +25, adreçat a joves d’entre 25 i 35 anys, amb la finalitat de tenir grups més homogenis i afavorir la fluïdesa del diàleg.

Concretament, el dijous 5 de febrer el sopar anirà adreçat als joves universitaris i tindrà lloc a la seu de la Delegació. Pel  que fa al sopar de divendres dia 6, anirà dirigit a joves d’entre 25 i 35 anys, al claustre de la Parròquia de Santa Anna.

Així doncs, la Delegació de Joventut convida als joves a viure una experiència d’aprenentatge  interessant  i alhora divertida, mentre es gaudeix d’un bon àpat. 

T'interessarà ...