Pàgina d'inici > Noticies > Solidaritat

Torneig de voleibol platja per a Lourdes

L'Hospitalitat organitza un torneig fenèfic per a la peregrinació de Lourdes que inclourà diverses activitats i un sorteig amb premis de tot tipus

L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes ha organitzat, a deu dies abans de partir cap a la localitat francesa, un torneig benèfic de voleibol platja a Premià de Dalt. És tracta del tercer any consecutiu que te lloc aquest torneig, sempre organitzat a les instal·lacions premianenques, que enguany han acollit catorze equips que s’han disputat la victòria. 

Mojitos per a la causa

Alguns equips repetien i d’altres debutaven en aquesta competició solidària, amb la qual en total s’han obtingut al voltant d’uns mil euros que es destinaran a ajudar als malalts que volen peregrinar cap a Lourdes. Aquest fons ha estat possible gràcies a les 60 inscripcions, així com als diners obtinguts del servei de bar, que ha anat a càrrec dels membres de l’Hospitalitat de Premià de Dalt. Aquests a més de les peces de fruita i els entrepans per agafar força entre partit i partit, també van muntar una mojitada, per descansar i refrescar-se en aquella jornada de ple sol. 

T'interessarà ...