Torneig de pàdel solidari

La competició del Club Tennis Barcino, juntament amb Mans Unides, anirà a favor d'un projecte educatiu a Togo

Mans Unides Barcelona i el Club Tennis Barcino s’uneixen per la competició més solidària. El 25 de maig de 9.00 h a 14.00 h, els amants del pàdel i la solidaritat tenen una cita ineludible: El torneig de pàdel solidari.

El preu de la solidaritat

25 € per persona, amb un mínim de tres partits a disputar. Uns diners que, així, podran ajudar als nens i nenes de Togo a anar a l’escola. Per apuntar-se només cal anar a Ticketea o enviar un correu a eduardo.lopez@ctbarcino.cat. També es podrà consultar tota la informació trucant o via Whatsapp al 606457885. Tots els inscrits rebran un welcome pack, participaran en un sorteig de diversos obsequis i els guanyadors obtindran premis especials. Les parelles poden ser femenines, masculines o mixtes, però majors de 15 anys.

Tots els beneficis cap a Togo

L’escola de secundària de Be-Kiklamé (Togo) s’ha quedat petita per acollir tots els alumnes. Per això, el projecte educatiu a Togo té l’objectiu d’ampliar el centre d’educació secundària de Be-Kiklamé.

Togo és un petit país d’Àfrica Occidental. A la capital, Lomé, hi conviu una població que arriba de tots els racons del país a causa de l’èxode rural. El barri de Be-Kiklamé, proper a la universitat, és un exemple d’aquest mosaic d’ètnies i religions.

En general, és una població jove, amb ganes de treballar però amb poca formació, pocs mitjans i poques perspectives de treball. L’afluència de gent i la falta d’estructures educatives fa que les escoles estiguin abarrotades i com a conseqüència, el rendiment escolar és baix. Els pares són conscients de la importància de la formació per al futur dels seus fills i fan tots els sacrificis possibles perquè accedeixin a una educació de qualitat.

Un nou edifici

Ara, és el moment de començar una nova construcció d’un edifici d’una planta (ampliable a dues en el futur) de 366 m2. Així, constarà de 5 aules i 2 blocs de sanitaris, un per a nois i un altre per a noies, amb 4 WC i 1 dutxa en cada bloc. Aquest projecte beneficiarà directament 200 nois i noies cada any i indirectament a la resta de la població escolar com també al conjunt dels seus familiars, al voltant de 2.000 persones. Per tant, és necessari, per tots els amants de l’esport, assistir a aquest torneig, perquè, mentre uns ho passen bé competint, dues mil persones tindran l’oportunitat de canviar el seu futur.

T'interessarà ...

17 Maig, 2019
La germana teresiana guardonada per la seva trajectòria, aplicant el personalisme de Mounier vinculat amb Santa Teresa en totes les etapes de la seva vida