Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Torna la TROCAJOVE!

La Trobada d'Adolescents i Joves del MCECC tornarà a ser un dels moments importants del curs pel Moviment

La Trobada d’Adolescents i Joves del MCECC tornarà a ser un dels moments importants del curs pel Moviment. Seguint la línia de l’any anterior, aquesta vegada torna a canviar de localitat, de manera que Manresa deixa pas a Sabadell com a població escollida per acollir la trobada.

Amb la filosofia que caracteritza al moviment, es treballa per fer de l’esplai un lloc on conviure amb els nostres companys i companyes, on aprendre a treballar, compartir i estimar. En aquesta TROCAJOVE se seguirà descobrint noves persones, establint nous lligams i vivint moments amb molta gent amb la qual es comparteixen uns ideals, motivacions i valors, en definitiva, es tracta de compartir moments amb gent d’esplai.

Som D’ESPLAI, DE CAP A PEUS!

Fa uns dies els membres de la comissió organitzadora van rebre la convocatòria a un càsting d’una superproducció de cine: es busca un superheroi de veritat!

La convocatòria anava acompanyada d’una notificació oficial amb unes imatges del responsable de l’organització del càsting! 

De moment només es demana una cosa: que el dissabte 30 de maig els joves es presentin a Sabadell disfressats de Superherois. Tots els membres de l’esplai han de venir a la Trobada caracteritzats com a Superherois per poder entrar a participar al càsting en què s’elegirà un superheroi com a protagonista de la pel·lícula.

T'interessarà ...