Pàgina d'inici > Noticies > Educació

T’interessa formar-te en ciències religioses?

L’ISCREB ofereix nombroses opcions formatives, tant presencials com virtuals, per fomentar l’aprenentatge teològic dels laics i promoure el diàleg entre fe i cultura

El setembre arriba amb un nou curs acadèmic. L’Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona (ISCREB) ja ha obert el període de matriculació dels estudis que ofereixen: tant dels presencials com dels virtuals. Les opcions són múltiples: el batxillerat o diplomatura en ciències religioses, que consta de 3 cursos; la llicenciatura en ciències religioses, amb especialització en diàleg interreligiós, teologia bíblica o identitat cristiana; i el màster en diàleg interreligiós, ecumènic i cultural, organitzat amb conveni amb la Universitat Ramon Llull.

La inauguració del nou curs, que serà presidida pel Cardenal Sistach, anirà a càrrec del Dr. Eugeni Gay, antic vicepresident del Tribunal Constitucional. La sessió, que tindrà lloc el proper dimarts 28 d’octubre a les 19h al Seminari Conciliar, portarà per títol “La dignitat humana, fonament d’un ordenament jurídic just, alliberador i solidari”.

Una experiència que s’ha de viure


Alumnes i professors de l’ISCREB expliquen la seva vivència i enriquiment personal en estudiar teologia. “Sempre és necessari buscar respostes a les preguntes que, de manera inherent, l’ésser humà porta amb si mateix”, comenta un dels alumnes. L’institut permet als seus estudiants madurar i aprofundir en la seva fe així com debatre aspectes que tenen arrel religiosa: “Reflexionem sobre la Bona Nova de Jesús per convertir-nos en creadors de Bona Notícia de Jesús”, indica una altra alumna.

Les aules tenen pocs alumnes amb orígens diferents i això fa que hi hagi un clima de diàleg que “et fa créixer com a persona i qüestionar-te allò que et penses que és inamobible”. Els estudis es poden cursar presencialment o via Internet.

T'interessarà ...