Pàgina d'inici > Noticies

‘Sortides de la crisi. Propostes per a una economia més justa i solidària’

El bisbe Sebastià Taltavull serà un dels ponents d’aquest seminari de reflexió per a analitzar l’actualitat Nova sessió del cicle de conferències “Societat, Creença i Pensament” el proper 16 de maig, a les 19 h a la Sala Pere Casaldàliga, de la Llibreria Claret, que porta per títol ‘Sortides de la crisi. Propostes per una […]

El bisbe Sebastià Taltavull serà un dels ponents d’aquest seminari de reflexió per a analitzar l’actualitat

Nova sessió del cicle de conferències “Societat, Creença i Pensament” el proper 16 de maig, a les 19 h a la Sala Pere Casaldàliga, de la Llibreria Claret, que porta per títol ‘Sortides de la crisi. Propostes per una economia més justa i solidària’. Aquesta sessió es dedicarà a reflexionar sobre les claus econòmiques per a sortir de la crisi orientades amb la fermesa dels valors de la justícia i la solidaritat. D’aquesta manera, i en la totalitat del cicle, s’intenta oferir una anàlisi de l’actualitat i algunes propostes de canvi per a dissenyar un futur més esperançador.

Ponents

En la sessió del proper 16 de maig hi participarà el bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Sebastià Taltavull; el president de CECOT, Antoni Abad; i el professor de la Facultat de Teologia de Catalunya, Joan Costa. El moderador d’aquest acte serà Ramon Ollé, president de La Salle BES i delegat de mitjans de comunicació de l’Arquebisbat de Barcelona.

Context i organitzadors

Aquest cicle de conferències s’emmarquen en els 50 anys d’obertura de les sessions del Concili Vaticà II: “El goig i l’esperança, la tristesa i l’angoixa dels homes d’aquest temps, sobretot dels pobres i de tota mena d’afligits, són també goig i esperança, tristesa i angoixa dels deixebles de Crist, i no hi ha res de veritablement humà que no ressoni en el seu cor” (Gaudium et Spes. 1).

Els organitzadors d’aquest cicle són: Fundació Claret, Justícia i Pau, Institut de Tecnoètica i La Salle Campus Barcelona – URL.

T'interessarà ...