Pàgina d'inici > Noticies > Càritas

Sortida de final de curs dels materns de Càritas Barcelonès

Càritas organitza una sortida per els tres materns de l’entitat per compartir una estona divertida de viatge i descobrien nous entorns a la Granja Aventura Park

El passat dilluns 6 de juny, els tres materns de Càritas del Barcelonès Nord (Santa Coloma, Montserrat i Badalona) van realitzar una sortida per celebrar el final de curs. L’excursió va consistir en visitar la Granja Aventura Park, un paratge amb animals ubicat al bell mig de la natura que es troba entre Terrassa i Viladecavalls.

El trajecte es realitzà en un autocar Canals, Empresa amb Cor que el cedí de manera gratuïta. Fou una experiència totalment innovadora pels tres materns, on les mares van compartir una estona divertida de viatge, alhora que descobriren nous entorns.

Un cop a la granja, acompanyats per dos monitors, tant les mares com els nens i nenes van poder contemplar de molt a prop els animals de la granja, tocar-los i donar-los-hi de menjar, i van poder colar-se als corrals de les cabretes, conills i gallines, tota una aventura!

Després de compartir aquesta estona amb els animals, van fer un dinar a la zona de pícnic, i seguidament van continuar la visita pel parc.

Tots van gaudir molt d’aquest dia lúdic i divertit, va resultar una experiència molt enriquidora tant per les mares com pels nens, i, per descomptat, per a les professionals de Càritas, que van valorar molt positivament la sortida.

Activitats com aquesta ajuden als usuaris de Càritas a sortir de la seva rutina diària que, amb menys o més complicacions, sempre requereix del suport de persones properes com són els professionals de la nostra entitat.

T'interessarà ...