Pàgina d'inici > Noticies

S’inicia el lliurament de les acreditacions als preveres concelebrants

Als preveres i religiosos: Benvolguts, Posem en el vostre coneixement que a partir de demà, dia 26 d’octubre s’inicia el lliurament de les acreditacions als preveres concelebrants. – Dates de lliurament: del dimarts, 26 d’octubre, al divendres, 29 d’octubre – Horari: Matins, de 9 a 13.30 hores – Lloc: Sant Sever, 9. Barcelona Es recomana [...]

Als preveres i religiosos:

Benvolguts,

Posem en el vostre coneixement que a partir de demà, dia 26 d’octubre s’inicia el lliurament de les acreditacions als preveres concelebrants.

– Dates de lliurament: del dimarts, 26 d’octubre, al divendres, 29 d’octubre
– Horari: Matins, de 9 a 13.30 hores
– Lloc: Sant Sever, 9. Barcelona

Es recomana que cada prevere reculli la seva acreditació. En el cas que ho hagi de fer algú en nom d’un altre, caldrà que presenti la fotocòpia del carnet d’identitat del prevere del qual recull l’acreditació.

Els preveres de les altres diòcesis catalanes podran recollir les seves acreditacions a la secretaria general del Bisbat corresponent.

Els preveres que pertanyen a les diòcesis de fora de Catalunya i no puguin recollir-la en aquest termini, ho podran fer el mateix dia 7 a l’oficina habilitada prop del Temple, a la Llar Marillac, del carrer Provença, 384, a partir de les 7 hores, preferentment de 7 a 8.

Rebeu una cordial salutació.

Enric Puig i Jofra

Coordinador diocesà de la visita del Sant Pare a Barcelona

Barcelona, 25 d’octubre de 2010

T'interessarà ...