Pàgina d'inici > Noticies

S'inauguren les 19 vivendes de lloguer social de Càritas

L’entitat pretén llogar 180 pisos a la província de Barcelona en els propers dos anys Càritas, a través de la Fundació Privada Foment de la Vivenda Social (FFHS),ha inaugurat aquest dimecres una promoció de 19 habitatges unifamiliars de lloguer social assequible, al carrer Bolívia de Barcelona, per tal d’ajudar a famílies que estiguin en risc […]

L’entitat pretén llogar 180 pisos a la província de Barcelona en els propers dos anys

Càritas, a través de la Fundació Privada Foment de la Vivenda Social (FFHS),ha inaugurat aquest dimecres una promoció de 19 habitatges unifamiliars de lloguer social assequible, al carrer Bolívia de Barcelona, per tal d’ajudar a famílies que estiguin en risc d’exclusió social. A l’acte ha assistit el Sr. Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, així com  Mn. Salvador Bacardit, Vicari Episcopal i Delegat diocesà de Càrites; el Sr. Jordi Rogla, Director de Càritas i el Sr. Lluis Recoder, Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

Vivendes per a 2 i 3 anys

Aquesta promoció constitueix una part essencial del projecte d’impuls de l’habitatge social assequible, avui més necessari que mai per la greu situació socioeconòmica. I és que Càritas i FFHS pretenen llogar 180 pisos de la província de Barcelona en els propers dos anys i rellogar-los a famílies sense llar a preus socials d’entre 80 i 200 euros. L’objectiu marcat per al 2014 és arribar als més de 400.

De moment, la Fundació ja té llogats 203 pisos, un centenar dels quals són de la seva propietat o cedits i la resta llogats a la Generalitat, a ajuntaments i a Catalunya Caixa. Per accedir a aquests pisos, els treballadors socials de Càritas seleccionen els possibles beneficiaris, que hi podran viure d’entre 2 a 3 anys, fins que amb ajuda d’organitzacions socials, aconsegueixin tornar a ser autònoms i emprendre un nou projecte de vida per si mateixes. 

T'interessarà ...